Brafour Beverwijk

Eind 2017 werd Brafour in Beverwijk opgeleverd. Een nieuw pand met een nieuw restaurant, waar Deb.Styles me vroeg om een leuk concept te bedenken. Een open keuken was een grote wens en we plaatsten deze in het hart van de zaak. Eromheen kwam een grote gezellige bar die precies boven de bar een verhoogd plafond kreeg. Deze kreeg een mooie grafische print en de ruimte daaromheen werd spannen gemaakt door te werken met een verhoging en diverse verschillende zitjes die in soms grafische materiaal combinaties elk de aandacht krijgen. Met een stalen pui werd een deel van het restaurant afsluitbaar gemaakt zodat er een proeflokaal ontstaat. Naast de bar is een 'chef's table' waar je als VIP alle aandacht van de chef krijgt. Het grote terras aan het water is ook op een speelse manier afwisselend met lounge zitjes en tafels ontworpen.

Opdrachtgever: Deb.Styles