daarom Eva

indeling

Het maken van een praktische en originele indeling van een ruimte is echt iets waar je voor bij mij moet zijn. Veel functies binnen een kleine ruimte is bijvoorbeeld zo'n vraag waar ik goed mee uit de voeten kan. Of juist een grote ruimte om die gezellig te maken en ook mee te denken met de akoestiek. Eigenlijk denk ik vrijwel nooit in geijkte oplossingen, waardoor ik je altijd kan verrassen op een leuke manier.

persoonlijk

Het creëren van een harmonieus totaalplaatje. Door na te denken over alle onderdelen tussen plafond en vloer, krijg je een mooi en goed onderbouwd interieurontwerp. Het zijn soms details die het doen, of een uitgangspunt dat ik neem vanuit een bestaand object zoals kunst of een foto van oma.

Bij een intake neem ik meer in me op dan alleen de woonvraag en de maatvoering. Ik kijk ook altijd naar de mensen die er gebruik van maken. Hierdoor wordt mijn ontwerp persoonlijk. Zo werk ik ook moeiteloos binnen verschillende woonstijlen. Mijn persoonlijke smaak (eclectisch) staat hier los van. Dat vind ik juist zo mooi, want dat maakt elk ontwerp bijzonder en persoonlijk.

therorie

Je krijgt bij elk voorstel dat ik maak een revisie moment.  Door mijn ervaring in dit vak, heb ik een eigen manier ontwikkeld waarop ik een interieurontwerp maak. Deze manier zorgt ervoor dat de ruimte een wow-factor krijgt. Als je een onderdeel liever anders ziet, dan kan dat altijd. Wel pas ik dan soms meer dan alleen dat onderdeel aan, om ervoor te zorgen dat mijn theorie erachter blijft kloppen.

kortom: ik zorg ervoor dat je écht blij bent met mijn ontwerp.

kosten

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen, maar wil je eerst weten waar je ongeveer aan moet denken qua kosten? Kijk dan hier. Wel wil ik erbij vermelden, dat dit gaat om een aantal opties. Een tussenvariant kan natuurlijk ook. Nodig me gerust uit voor een vrijblijvende intake. Dan maak ik daarna een offerte.

  • Instagram