top of page

BPM Consult - kantoor - Leusden

het
Verhaal

'Eva is een heel kundige ontwerper.
Ze heeft een plan gemaakt om ons kantoor (450 m2) her in te richten.
Dat is heel mooi geworden, strak, functioneel en zakelijk maar ook warm.'


Renco Bakker, BPM Consult

BPM Consult vroeg me begin 2021 om mee te denken bij het inrichten van een nieuwe kantoorruimte. Een brainstorm met het hele team zorgde voor input voor de individuele wensen, maar ook waar het bedrijf voor staat en welke onderdelen in het proces het waard zijn om te laten zien of te beleven. En dat vertaalde ik naar een interieurontwerp.

 

Zo werken ze op 'brown paper' strategieën uit voor klanten. Het liefste rollen ze een heel stuk papier uit om dit als team uiteen te zetten. Zo ontstond het idee om een tunnel te maken waar ze doorheen kunnen lopen en op de wand kunnen schrijven. Een klant kan zo gemakkelijk deel uitmaken van het proces door het te beleven.

 

Verder is er veel diversiteit. Je kunt werken in een apart kantoor, in de open kantoorruimte of in een concentratie ruimte. Dat is een kleine kantoorruimte waar je even alleen kunt zitten om iets uit te werken bijvoorbeeld. Ook is er een aparte vergaderruimte en een ontvangstbalie.

 

De keuken kreeg een barblad en door de verschillende zitjes daar omheen kun je de ruimte op verschillende manieren gebruiken. Naast werk, kan er ook worden gespeeld met het tafelvoetbalspel of op de piano. In het kader; 'work hard, play hard'. 

Het hele gebouw werd door BPM Tectum B.V. aangekocht en de andere kantoren worden aangeboden voor de verhuur. De opdracht werd aangevuld, waarbij ik de materialen uit het eerste kantoor heb doorgetrokken naar de andere ruimtes.

 

Verschillende vloerafwerkingen markeren de ruimtes op een eigen manier. De indelingen werden voor verschillende metrages bedacht en met nieuwe glaswanden uitgevoerd. Zo kunnen hopelijk snel alle ruimtes worden verhuurd.

opdrachtgever: BPM Tectum B.V.

Laten we 
samenwerken

Dank voor je bericht!

bottom of page