• nietiedereenkenteva

3x de mooiste keuken van hout

Na de strak witte keuken die van hoogglans naar mat ging, is de houten keuken weer helemaal terug. Ambachtelijke details sieren de nieuwste trendkeukens. Zelfs Ikea heeft een gefineerd eiken exemplaar. Die kun je naar wens kleuren als je wilt. Hier zie je 3 mooie uitvoeringen op rij, want als je gaat voor maatwerk; waarom niet meteen goed! De eerste afbeelding laat een bank zien die je weg kunt schuiven of tevoorschijn kunt toveren, om lekker aan het eiland te zitten. Gezellig als je voor vrienden kookt, of een fijne plek om de dag te beginnen met een kopje koffie. Daarnaast een voorbeeld van een keuken die op een wel hele bijzondere manier eindigt. De keuken hoeft niet altijd recht te eindigen. Op deze luchtige manier krijg je een mooie scheiding tussen keuken en bijvoorbeeld woonkamer. Heel slim! En als laatste de zwevende keuken. Ideaal voor een kleine ruimte. Doordat je de vloer vrij laat en je de wand goed in zicht laat, neemt de keuken optisch geen ruimte in. Dat is winnen! En kijk eens naar dat greep-detail. Om te smullen toch? Deze laatste keuken hoeft niet veel duurder te zijn dan een fabrieksmatig exemplaar, maar dan heb je wel iets unieks.

bron beelden van links naar rechts:

1) Sulia

2) Andrea Papini

3) Garde Hvalsøe


Bedenk ook eens hoe de keukenlades dan naar wens kunnen worden aangepast. Zo is er voor elk item een eigen vakje en kun je elke cm goed benutten. Helemaal nu de bovenkasten uit de mode zijn. Heb ik je al lekker gemaakt? Ik ben zelf een groot voorstander van ambacht zoals meubelmaken met echte massieve materialen. Bovendien is het een duurzaam materiaal. En er is niets mooiers dan een persoonlijk ontwerp maken.

bron beelden van links naar rechts:

1) Gilles et Boissier

2) Ask og Eng Studio

3) Roomed

4) House and homme


#blog #interieurstyling #nietidereenkentevablog #keuken #houtenkeuken #houtenkeukentrend #maatwerk #meubelmaken #hout #duurzaam #duurzamekeuken #ambacht #houtsoorten #interieurontwerp #keukenontwerp #nietiedereenkenteva #roomdivider #zwevendekeuken

  • Instagram