• nietiedereenkenteva

3 originele lampen voor de kinderkamer

Leuk cadeau van mijn collega's deze naamlamp van CRE8. Een leuk object om naar te kijken. Het frame is van berkenhout en het glas met naam is van melkglas. Je kijkt dus niet in de lichtbron en op deze manier wordt het licht mooi verspreid. Fijne lamp voor als je 's nachts even op de kinderkamer moet zijn en niet te fel licht wilt hebben.


Een bekendere lamp is de Joseph Bunny Lamp van Rose In April. Een echte eye-catcher. Ook hier kijk je niet meteen in de lichtbron. Hij geeft een mooi difuus licht, zodat je er goed naar kunt blijven kijken. En geloof me; dát wil je! Ik heb hem zelfs een tijdje in de woonkamer neergezet.


Hoofdverlichting is het belangrijkste. Daarvoor heb ik een paar belangrijke eisen. Het plafond is niet zo hoog, dus wil ik mijn hoofd niet stoten. Verder wil ik niet in de lichtbron kijken en voor deze kamer zocht ik een lamp in terracotta kleur. Zo kwam Muuto voorbij tijdens mijn zoektocht. Een designmerk met leuke items, waaronder de Unfold. Een lamp gemaakt van rubber, zodat je niet hard je hoofd kunt stoten en bovendien een melkglas diffuser. Deze geeft de lamp haar vorm en verspreid het licht goed, zonder te verblinden.


armaturen die origineel en tegelijk praktisch zijn

bron beelden: niet iedereen kent Eva, Muuto

#nietiedereenkenteva #cre8 #kinderkamer #verlichtingkinderkamer #lampen #muuto #joseph #roseinapril #josephbunnylamp #muutounfold #kinderlamp #kinderkamerstyling #terracotta #terracottatrend #fonq

  • Instagram