• nietiedereenkenteva

4x de gaafste maatwerkoplossingen voor kids

Box in de ruimte maken

Een oud huis met een geweldige zolder kan het lastig maken om een mooie kinderkamer te creëren. Je wilt de balken behouden, maar eigenlijk zijn er geen rechte wanden. De ruimte is hoog, maar de spanten lopen schuin af. Kortom: tijd voor een goede maatwerkoplossing. Door een box in de ruimte te maken kun je een ruimte in een ruimte maken. Bovendien is het een warme plek. Want een oud huis is prachtig, maar komt niet altijd met perfecte isolatie. Als je goed kijkt, zie je dat het kader van de box is afgewerkt met een spiegel. Op deze manier reflecteert het de ruimte en is de box prachtig geïntegreerd.

Bron: vtwonen 09-2018 | Fotografie Jeltje Fotografie | Styling Liza Wassenaar


Een deur in een deur maken

Als je de drempel wilt verkleinen om kinderen op hun eigen kamer te laten spelen, kun je de kamer heel goed toegankelijk maken met een deur op kinderhoogte in de 'normale' deur te maken. Hier zie je een mooi voorbeeld. De kleine deur is gecentreerd en valt mooi weg vanwege de decoratieve olifant die als deurgreep fungeert. Zo kunnen ze lekker zelfstandig genieten van hun kamer.

bron: Claudia van de blog Oh yeah baby


Tuinhuis

Met een bijzonder tuinhuis als deze in de tuin hoef je in de zomervakantie niet eens weg. Doordat het huis zowel dicht als open te klappen is, kun je er met elk weertype van genieten. Je kunt er logeren, klimmen, spelen, knutselen; noem maar op! Voor tieners kan dit ook een hele fijne plek zijn om huiswerk te maken of om zich even terug te trekken

bron: ignant.de


Keuken lounge

Koken terwijl je ook op de kids moet letten is niet altijd een handige combinatie. Helemaal niet als de kinderen graag naast je staan. Hier een voorbeeld van een lounge-oplossing in de keuken, waardoor je een plek creëert waar kinderen ongestoord in de buurt kunnen zijn. Het keukenraam is lager dan het aanrechtblad, dat maakt een zitbank als onderbreking van de keuken een ideale maatwerkoplossing.


Wil je zelf ook zo'n maatwerkoplossing? Stuur dan een berichtje. Dan help ik je aan een goed ontwerp. Met een meubelmaker kan ik iets moois realiseren.

bron: Frida Fahrman www.vardagsgladje.se


#nietiedereenkenteva #maatwerkoplossing #maatwerk #meubelmaker #keuken #lounge #tuinhuis #speelhuisje #buitenspelen #nietiedereenkentevablog #binnendeur #kinderdeur #deurineendeur #keukenontwerp #keukenkast #keukenraam #bedopmaat #tienerkamer #bed #kinderkamer #kinderbed #interieurstyling #interieurontwerp #karwei #vtwonen #boxineenbox #kinderblog #interieurblog #pinterestinspiratie

  • Instagram