• nietiedereenkenteva

4x de leukste lounge voor kinderen met shopping pagina's!

Loungen, niet alleen wij als volwassenen zijn daar goed in. Onze kinderen krijgen het met de paplepel ingegoten. Heerlijk om even tot rust te komen na een dag school. Of een plek om de dag af te sluiten met een leuk (voor)lees-momentje. Hier laat ik 4 gave voorbeelden zien die ik vond op Pinterest.


1) daybed. Een bed opmaken met zoveel mogelijk kussens en knuffels en je hebt een heerlijke plek. Geen matras maar dunne zitkussens zorgen voor een lage en diepe lounge-zit. Op deze afbeelding zijn de kleuren goed op elkaar afgestemd en passend bij het behang, waardoor het daybed een mooie eyecatcher is in de ruimte. Door de kussens tegen de muur te plaatsen, kun je naast liggen ook lekker zitten.

2) speelplek. Door de lounge in een tent/huisje te maken, kun je er zelfs logeren. Het is op deze manier een fijne speelplek en gelijkertijd kun je rust creëren door het tentdoek te laten zakken. Lekker plekje voor een peuter die geen middagdutje meer doet, maar hier al spelend in slaap valt.

3) zachte landing. Ringen aan het plafond vragen bij kinderen om een zachte landing. De mat op de grond waar je ook op kunt zitten, kun je door de opgerolde sprei ook lekker even liggen. Perfect voor acrobaatjes die na het springen ook even willen chillen. De kamer heeft een stapelbed van wel 3 bedden boven elkaar. Door een stapelbed te maken is er nog ruimte genoeg om te spelen.

4) keigoed. Deze zachte 'stenen' zien er niet alleen leuk uit, je kunt je er ook lekker ingraven en zo een lekker plekje maken om te loungen. Niet alleen voor kids leuk zou ik zeggen!

bron sfeerbeelden van links naar rechts:

1) Styling by Live Loud Girl | Photography by Natelee Cocks

2) Nobodinoz

3) Susanna Vento

4) Smarin


Maar waar koop je deze gave items?

Hieronder een shopping list voor de leukste lounge-artikelen, geïnspireerd op bovenstaande voorbeelden.

1) kussen blauw, kussen geel

2) dekbedovertrek

3) kussen

4) krokodil (klopt, het voorbeeld laat een octopus zien, maar deze vind ik leuker! Op deze krokodil kun je klimmen, want hij is bijna net zo groot als een echte krokodil)

5) daybed

6) speelmatras

7) matras

8) wandprint

1) wandplank

2) kussen cactus

3) print op hout

4) mandje

5) zitzak

6) ijskraam

7) speelhuis

8) speelgoedmand

1) ringen

2) deken

3) speelkleed

4) kleed

5) kast met webbing

6) skateboard

7) hoepel

8) ledenpop

1) kleed

2) servies

3) pouf steen


#maisondumonde #nietiedereenkenteva #nietiedereenkentevablog #pinterestinspiratie #lounge #kinderhoek #kinderkamer #kinderkamerstyling #daybed #storiesonthewall #wonenmetlef #rondkussen #merimeri #krokodil #lacerisesurlegateau #pinterestinspiratie #mevrouwaardbei #oyoy #nobodinoz #lidor #grasonderjevoeten #loods5 #webbing #loods5goods #wehkamp #hkliving #lama

  • Instagram