• nietiedereenkenteva

4x vintage items op de kinderkamer

Vintage items zijn nog steeds erg in trek. Het zijn vaak producten met een leuk verhaal. Het doorgeven van meubels of speelgoed is iets moois waar je al snel mee kunt beginnen. In een eerdere blog schreef ik over een gebloemd sierraden doosje dat ik van mijn oma kreeg. Die staat nu te pronken op de kamer van mijn dochter. In deze blog laat ik 4 leuke items zien die ik vond op Pinterest en hoe je ze kunt plaatsen op de kinderkamer.


Als je een object goed bekijkt kun je het ook een andere functie geven. Hier zie je hoe een sjoelbak een tweede functie krijgt als show-meubel. Daarnaast een leuk jaren '60 kast. Het model is laag en daardoor ideaal voor een kinderkamer en je kunt hem pimpen zoals jij wilt! Een vintage bureau doet het altijd goed. Op deze afbeelding is een combinatie gemaakt met vintage behang. Dat maakt het geheel wel heel bijzonder. De letterbak is een tijdje hip geweest, daarna vonden hem lang tuttig. Inmiddels zie je hem weer terug; ideaal voor een mooie verzameling. Dit keer geen vingerhoedjes of metalen figuurtjes; maar stenen, schelpen en andere buitenvondsten! Mijn zoontje is echt een buitenmens. Zodra we buiten zijn gaat hij meteen op zoek naar mooie stenen, takken etc. En dan kun je ze prachtig opbergen in een letterbak! Geef vintage ook een mooie plek op de kinderkamer en gebruik de #nietiedereenkentevavintage.

voor meer beelden: klik hier

bron sfeerbeelden van links naar rechts:

1) Laurien Deken

2) Royal Roulotte

3) kinderkamerstylist

4) Billabong


#nietiedereenkenteva #blog #vintage #nietiedereenkentevavintage #letterbak #vintagebehang #jaren60 #sjoelbak #kinderkamer #kinderkamerstyling #nietiedereenkentevablog  • Instagram