• nietiedereenkenteva

Baby al zo vroeg mogelijk mobiel

In de eerste weken is het fijn om de baby dicht bij je te hebben. Handig ook wel, want zo weet je meteen als er iets is en je kunt stiekem steeds even kijken. Ook wordt geadviseerd om baby's met veel omgevingsgeluid te laten rusten, zodat ze een gezond slaappatroon kunnen ontwikkelen. Dus lekker naast de staafmixer en de stofzuiger houden. Maar waar laat je de baby dan? In ons vorige appartement zocht ik naar een oplossing voor een box. Lelijke dingen vind ik dat en kolossaal. Eigenlijk had ik er geen ruimte voor. Zo ontstond het idee om te kijken naar een bed dat ook als box kon dienen. Ik stuitte op een Nederlands bed dat op wielen staat, genaamd Sliepe 2 van Babymolen. Deze ledikant is makkelijk verplaatsbaar en met speelgoed erin als box te gebruiken. Dat werkte perfect, want in een appartement zonder drempels ben je dan heel flexibel. De bodem van het bed is op twee hoogtes in te stellen, zo heb ik de eerste twee jaar volop gebruik gemaakt van het bed. Tijdens het koken stond mijn zoontje naast me, zonder dat hij de pan aan kon raken en nu mijn dochter er is maak ik er weer dankbaar gebruik van. Zo kan ze rustig op haar eigen kamer slapen, of in de woonkamer spelen met de mobile en ander speelgoed, terwijl mijn zoontje haar door de kamer duwt. ;-)

Fijn zo'n ledikant op wielen. Zo is je kind lekker snel mobiel.

#nietiedereenkenteva #babymolen #ledikant #bedopwielen #fermliving #mobiel #baby #babybed #goudentip #wieg #box #wiegenboxineen #nietiedereenkentevablog #multiplex

  • Instagram