• nietiedereenkenteva

Black Beauty's

Vanaf de geboorte wil je gezellig aan tafel eten met je kids, maar waar laat je je kind?

Er zijn aardig wat fancy kinderstoelen op de markt, waarvan de Stokke Tripp Trapp de markt domineert. Bij mijn oudste heb ik er een geprobeerd. Ik vond er een tweedehands en maakte me er een weekend kwaad op om hem in de gewenste kleur te krijgen. Super praktische stoel, maar ik struikelde zo vaak over de achterpoten, dat ik hem snel heb doorverkocht. Zoonlief kon wel op een 'gewone' stoel. Niets bleek minder waar. Na de zoveelste mouw in het eten en een tweede kind op komst, heb ik er een zoektocht aan gewaagd. We hadden net een huis verbouwd en daarbij onze droomkeuken gerealiseerd; matzwart met een eikenhouten tafel erbij. Bij Stokke ontdekte ik een nieuw model kinderstoel. De Stokke Steps. Je kunt hem naar je eigen smaak en interieur samenstellen. Zo koos ik voor de versie waarbij de eikenhouten poten zwart gebeitst en de kunststof zitting en rug ook zwart zijn. Ze vallen mooi weg onder de tafel. Bovendien kun je deze stoel met een wipstoel combineren die je op de stoel kunt klikken, Op deze manier kan de baby al vanaf de geboorte aan tafel zitten. Ook is de wipstoel makkelijk los te klikken en apart te gebruiken. Ook voor de wipstoel kun je verschillende uitvoeringen kiezen. Ik koos voor de kleur greige. Ik blijf erbij dat artikelen die je nodig hebt voor kinderen in het interieur ondergeschikt moeten zijn. Vandaar dat ik dol ben op kleurkeuzes. Op die manier kun je deze meubelstukken onderdeel laten zijn, zonder dat ze alle aandacht opeisen. Bij deze stoel staat de poot schuin naar achter, maar doordat het geen slede poot heeft, struikel ik er niet over. Wij zijn dol op onze black beauty's.

De wipstoel is los te gebruiken, maar klik je ook makkelijk op de stoel. Zo kan je kind overal op de juiste hoogte bij zijn.

bron beelden: niet iedereen kent Eva

.#nietiedereenkenteva #stokke #nietiedereenkentevablog #wipstoel #kinderstoel #kinderstoelenwipstoel #praktisch #stylish #kinderen #kids #musthave #stokkesteps #blackbeauty #aantafel

  • Instagram