• nietiedereenkenteva

Dé speelplek voor binnen èn buiten

Met de komst van de lente komt ook de behoefte om buiten te zijn. Met kleine kinderen is dat soms een uitdaging, want waar laat je ze? Denk aan een park, kamperen etc. De buitencollectie van Fatboy vind ik erg leuk. Je kent ze misschien al van de lamp Edison.

De kleden van Fatboy zijn minder bekend, maar ideaal voor binnen èn buiten. Ze zijn gemaakt van een afneembaar materiaal dat geweven is, waardoor het niet synthetisch oogt. De keuze in prints is uitgebreid en ze zijn goed te combineren. Je kunt ze namelijk met knopen en knoopsgaten op verschillende manier aan elkaar knopen. Zo kun je prints mixen, maar ook verschillende formaten maken. Ze heten bovendien non-flying carpet en zijn origineel en speels voor binnen. Maar ik vind ze ideaal als speelkleed voor kinderen en dan kan het kleed mee naar het park en naar de camping. Winnen toch?!

de kleden van Fatboy zijn ideaal als speelkleed voor kids voor zowel binnen als buiten.

bron beelden: fatboy en niet iedereen kent Eva

#nietiedereenkenteva #fatboy #fonq #knopen #speelkleed #kinderspeelhoek #nietiedereenkentevablog #bloemprint #aanelkaarknopen #praktisch #zacht #binnenenbuiten #multifunctioneel #fatboykleed #nonflyingcarpet

  • Instagram