• nietiedereenkenteva

Een bed met benefits..

Kleine meisjes worden groot en zo werd het tijd om voor Fien een eenpersoonsbed aan te schaffen. Het speelbed van Joep bevalt zo goed dat ik bij het struinen op Marktplaats een leuk bed tegenkwam. Een wit bedhuisje met roze ramen. Je kon zien op de foto dat hij goed gemaakt is door een vakman. Gelukkig past hij in de kleine kamer van Fien. Misschien denk je, waarom plaats je zo'n enorm bed in zo'n kleine kamer. Maar het is meer dan een bed. Dit is een bed met benefits. Je kunt met de trap naar boven en i.p.v. een matras te plaatsen voor extra slaapplek liet ik een karpet op maat maken. Zo is de ruimte boven het bed een speelruimte geworden. Via de raampjes wordt van alles gedaan, zo worden er ijsjes verkocht en wordt er poppenkast gespeeld.

Het bed schilderde ik in de kleur Piramide van Praxis. De kleur Piramide zit ook links op de wand. Op deze manier ontstaat er een rustig beeld. Het kastje links aan de wand had ik nog. Die ging mee met mij toen ik voor het eerst op kamers ging. Hij heeft al vele kleuren gehad, maar nu is hij dezelfde kleur als de wand. Het behang achter het bed is van Sandberg en verbind de kleur Piramide met de denim kleurige gordijnen. De restjes van het behang pasten nog precies in het kastje.

Na het schilderwerk werd het tijd om de decoratie aan te brengen. Het plankje in het bed heeft een stalen bevestiging in een tint donkerder dan het bed. Een goede match dus. In het bed is een opening aan de muur-zijde. Hier koos ik voor een ander behang. Zo is dit een effen afneembaar behang ook een tint donkerder dan het bed. En deze baan plaatste ik in de breedte op de wand. Zo kan Fien het behang er niet aftrekken.

De leuke naamlamp en de kratjes met speelgoed komen goed uit op haar bed. Het zachte tapijt speelt heerlijk en nodigt uit om te aaien. En omdat Joep en Fien hier gewoon kunnen staan onder het plafond zijn ze hier regelmatig te vinden. Nu nog verlichting onder het dak plaatsen, dan op naar een nieuw projectje. Wat zal het zijn? De hal, of toch de spiegels in de badkamer maar eens aanbrengen?


Heb je leuke items gezien in deze blog die je zelf graag wilt hebben? Kijk hieronder. Mis je nog wat? Kijk dan bij een eerdere blog over de kamer van Fien. Grote kans dat je ze daar tegenkomt!

1) Sandberg Ava Blue

2) Liewood muziekmobiel

3) Tiptoe wandplank

4) webkarpet velvet brons

5) Eef Lillemor krat

6) Olli Ella poppenhuis


#nietiedereenkenteva #nietiedereenkentevablog #702bedding #suite702 #suite702bedding #tiptoe #ollieella #webkarpet #liewood #bedhuisje #kinderkamer #nudetrend #piramide #piramidepraxis #nude #meisjeskamer #fien #kinderkamerstyling #elledecoration #sandberg #avablue #sandbergavablue #karpetopmaat #slaapkamer #slapen #slaaplekker
  • Instagram