• nietiedereenkenteva

Een kinderkamer make-over(trek)

Nog steeds ben ik blij met mijn eigen slaapkamer. Een perfecte match van beddengoed, schilderkleur op de wand en decoratie in nude- en terracotta tinten. Bovendien maakte ik er een luxe hotelkamer van, vanwege de kwaliteit van het beddengoed. De schilderkleur Piramide van Praxis vond ik zo mooi op de wand, dat ik die ook in de kamer van Fien aanbracht. Aangezien Fien 1,5 jaar oud is, mag ik nog bepalen wat de kleurstelling van haar kamer wordt, knipoog. Het liefste maakte ik er een directe copy van onze kamer van. Maar het bleek nog moeilijk om dat fijne beddengoed te vinden in haar ledikant maat. Je kunt je voorstellen dat ik mijn geluk niet op kon toen 'suite 702' aangaf dat ze nu ook kinder- beddengoed hebben. (Het merk is vernoemd naar het kamernummer waar John Lennon en Yoko Ono verbleven toen ze in 1969, bij wijze van huwelijksreis, een hele week in bed doorbrachten in het kader van wereldvrede, in Suite 702 van het Hilton Hotel in Amsterdam Zuid). Waar de meeste dekbedden voor kinderen een druk printje hebben, is deze collectie hetzelfde als de volwassen collectie. Mooie kleuropties en allemaal effen gekleurd. En dus ook in die geweldige kwaliteit. Dus nu heeft Fien in de basis een copy van onze slaapkamer.

Ze heeft decoratie op een plank staan met kleine bloem dessins. Doordat het beddengoed effen is, springen die dessins eruit op haar kamer. Een mooi geheel zo dus.

En Fien? Die rolde zo lekker heen en weer in haar bed toen het er net op zat. Ze vind het heerlijk zacht. Wat ik ook zo fijn vind is de knopen rij aan de onderkant. Ze zijn blind verwerkt, dus het dekbed blijft ook goed in het overtrek zitten, zonder dat je het ziet. En die kleuren staan ook zo mooi bij haar. Perfect voor een rustig nacht/middag dutje.

1) knuffel Maileg

2) hoeslaken cognac Suite 702

3) Debedovertrek nude Suite 702

4) sierkussen Søstrene Grene's Hygge

5) Ferm Living mobile

6) Muuto unfold hanglamp terracotta


Is de kamer van Fien af? Het is al wel heel mooi geworden. Maar ik vind het altijd leuk om te kijken wat er nog meer leuk bij zal staan. Dus maakte ik een wishlist.

De wanddecoratie kun je hier terugvinden. En het lakentje is ook in veel kleuren verkrijgbaar en vind je hier terug.


Het katoen is biologisch verkregen en heeft een draaddichtheid van 300. Dat wordt ook wel hotelkwaliteit genoemd. De productie vind plaats in Portugal. Veel slaap Peace!


#nietiedereenkenteva #nietiedereenkentevablog #kinderkamer #kinderkamermakeover #suite702bedding #suite702 #suite702junior #ledikant #ledikantbeddengoed #hotelkwaliteit #draaddichtheid #babykamer #makeover #makeovertrek #beddengoed #kinderkamerstyling #interieurontwerp #nude #terracotta #kleurinjeinterieur #effen #blush #hotelkamerkwaliteitopdekinderkamer #kwaliteit


  • Instagram