• nietiedereenkenteva

Leuke kerst DIY om met je kind te doen.

Mijn moeder heeft er oog voor, ze struint regelmatig kringloopwinkels af voor leuk speelgoed en kerstdecoratie voor mijn kinderen. Objecten die ik zou laten staan neemt zij mee en ze weet precies welke items een hit zijn bij mijn kids. Joep is helemaal weg van deze speeldoosjes. Al draaiend hoor je de wijs van 'stille nacht' en Joep geniet er elk jaar weer van als ze op zijn kamer mogen staan. Hij kan zich er goed mee vermaken op zijn kamer en af en toe zie ik ze ergens anders staan. De collectie groeit ook elk jaar en zo ook de diverse uitvoeringen. Dit jaar besloot ik om ze samen met Joep te gaan personaliseren. Aangezien hij dol is op goud, (bij zijn verfpotjes is die kleur altijd als eerste leeg) nam ik hem mee naar de bouwmarkt om de benodigdheden te halen. Het is gelukkig een kleine klus, dus hij vond het van het begin tot het einde spannend om te doen. 'Mag ik dan ook zelf spuiten?', vroeg hij verguld. Je ziet het resultaat hieronder. Ze vormen nu meer een eenheid en ze zijn me dierbaar geworden nu ik samen met Joep deze DIY heb gedaan. Ik laat ze dit jaar maar even wat langer staan...

benodigdheden:

1) ondergrond, wij gebruikten afdekzeil, maar een vuilniszak kan ook.

2) spuitbus verf, wij gingen voor goud metallic.

3) handschoenen, wij kochten latex verfhandschoenen. (helaas niet in kindermaat verkrijgbaar).

4) (kringloop) finds


Droogtijd is 3 uur en soms is er een tweede laag nodig,


#kerst #diy #nietiedereenkenteva #nietiedereenkentevablog #karwei #kerstdiy #personaliseren #blog #interieurstyling #pimpen #kerstman #kerst2019 #speeldoosje

#muziekdoosje #kringloop #kringloopfinds

  • Instagram