• nietiedereenkenteva

Oktober: woonmaand! 2x dit moet je gezien hebben!

De woonbeurs is geweest en ik wil je deze ideetjes niet onthouden, want aan kinderen werd veel gedacht deze editie van de vtwonen designbeurs.

Als eerste presenteer ik de bedhemel. Je bed hoeft niet zo bijzonder te zijn, met zo'n bedhemel maak je van slapen een belevenis. In vele kleuren verkrijgbaar en niet meer standaard rond, zoals je het hemeltje dat je misschien kent voor boven een wieg, maar als een tent zo groot.

Als tweede wil ik laten zien hoe een bed en hoe speelgoed kan worden geïntegreerd in een kastenwand. Je ziet een wiegje weggewerkt in een kast. Met een ladder kan er tot aan het plafond van alles worden opgeborgen. En veel dingen mag je tonen. Er is zoveel moois voor kinderen te krijgen, dat het ook een mooi plekje verdient. Door de kast in één kleur te schilderen, ontstaat er toch rust. En doordat de wieg is weggewerkt is er ruimte genoeg om te spelen! Zelfs zonder wieg ruimt zo'n kastenwand heel fijn op.

#oktober #oktoberwoonmaand #woonmaand #kinderkamer #woonbeurs #nietiedereenkenteva #nietiedereenkentevablog #inbouwkast #bedopmaat #maatwerk #stylish #stylischekinderkamer #kids #interieur #woonblog #vtwonen #lidor

  • Instagram