top of page
4dees.jpg
Schermafbeelding 2023-03-14 om 09.24.13.png

Eva de Bruin

Project Manager

dol op:

man Martijn, zoon Joep en dochter Fien en
DIY projecten in ons klushuis

ervaring:

E.S.T.I.D.A. 2007-2019 /Niet iedereen kent Eva sinds 2012/Interieur academie 2019/Marcel Wanders 2019 

interieurtekenaar/interieur ontwerper/docent/senior interieur ontwerper 

 

specialisatie:

indelingsontwerp

Maak kennis met Eva

Als jong meisje was ik regelmatig op mijn slaapkamer te vinden om een andere indeling te maken. Dan hing ik een bordje op de deur met de tekst 'niet storen' en dan ging ik aan de slag. Met een handdoek onder de poten, verschoof ik zo een hele kast van de ene naar de andere kant van mijn kamer. De verbazing in de ogen van mijn ouders als ik de kamer ging onthullen, is onvergetelijk. Er bleken veel indelingsmogelijkheden in de kleine slaapkamer.

Het was voor mij snel duidelijk dat ik iets met interieur wilde doen. Zo kwam ik na de middelbare school in Amsterdam terecht op het Hout- en Meubilering's College. Daar leerde ik van perspectief tekenen met de hand, tot meubelstofferen om zo de kwaliteit van een meubel goed te kunnen beoordelen.

Bij de eindexpositie werd ik opgemerkt door mijn latere werkgever bij Estida. Dat is een projectinrichter waar ik aan de slag kon als interieur tekenaar voor het uitvoeren van interieurontwerpen voor met name hotels en restaurants.

Daar kreeg ik een fulltime baan aangeboden in combinatie met een avondstudie interieur styling bij Academie Artemis. Iets wat ik heel graag wilde doen. De combinatie was pittig, maar ik heb zoveel geleerd in de praktijk en in de studie dat ik na Artemis verder studeerde aan Academie Voque met het vak 'dessin ontwerp'. Dessins hebben mijn interesse en ik leerde zelf ontwerpen te maken op rapport die ik bij Estida kon toepassen op behang, tapijt en tafelbladen.

Zo werd ik binnen Estida uitgedaagd om projecten grafisch aan te kleden en rolde ik door naar de functie van designer waardoor ik eigen projecten kon ontwerpen in samenwerking met junior designers.


Na academie Voque besloot ik om mijn eigen bedrijf te starten en dit te combineren met een parttime baan bij Estida. Zo kon ik naast horeca ook particuliere projecten ontwerpen. Ik merkte dat je bij Horeca een statement kunt maken in een ruimte en dat daarin bijna alles mogelijk is. Bij particuliere projecten is een ontwerp veel persoonlijker en daarin zag ik een nieuwe uitdaging.
 
Na 10 jaar werken bij Estida kreeg ik de mogelijkheid om naast mijn baan bij Estida les te geven als docent 'Interieur Styling' aan de Interieur academie in den Haag. Een avond in de week gaf ik les aan een groep gemotiveerde mensen. Halverwege het cursusjaar solliciteerde ik bij Marcel Wanders voor de functie 'Senior Designer' en ik werd aangenomen. Het was een droom die uitkwam. Maar ook een pittige tijd. Want ik werkte nu fulltime en ik gaf nog steeds een avond in de week les.

Bij Marcel Wanders leerde ik veel over 'Dutch design' en 'high-end' design. De concept fase werd in plaats van gehaast, zoals ik gewend was juist als uitgangspunt genomen voor het maken van een vernieuwend ontwerp. Een mooie internationale ervaring.

Met een dochter van 6 maanden en een zoon van 3 jaar oud was ik zoveel buiten de deur, dat ik me af ging vragen of ik hier echt gelukkig van werd. Ik besloot te stoppen en ik ben nog elke dag blij met dit besluit. Vanaf dat moment durfde ik de stap te zetten om helemaal voor mijn eigen bedrijf te gaan. Met veel dank aan de rijke ervaring die ik heb opgedaan en de support van mijn gezin kan ik nu bouwen aan mijn eigen bedrijf. Niet iedereen kent Eva immers.

Kantoor Leusden

'Ik ken Eva inmiddels wel.
Eva heeft ons bedrijf geholpen bij de inrichting van een nieuw pand. Wij waren erg blij met haar hulp, als ondernemer ben je met zoveel dingen bezig dat het fijn is als iemand aan een paar woorden genoeg heeft om een fantastisch plan te maken! Dik tevreden, aanrader dus.'

Let's Get
Social

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
e dees.jpg
bottom of page