top of page

Waar kan Eva je mee helpen?

Providing Everything You Need

kennismaking met Eva

intake
In een kennismakingsgesprek vertel je me de woonvraag en kan ik de ruimte of items die blijven opmeten.

2D indelingsopties
Op schaal wordt de plattegrond van de ruimte getekend en in het ontwerpproces ontstaan er meerdere indelingsopties. In een presentatie worden deze indelingen met je gedeeld en gecombineerd met sfeerbeelden om ook de mogelijkheden in stijl en materiaalgebruik te verkennen.

Samenvatting gekozen indeling
Uit de indelingen kies je er één. Dat kan een combinatie zijn van meerdere opties. Op deze manier komen we tot een ontwerp dat helemaal bij je past. De gekozen indeling en sfeer wordt samengevat in een presentatie. Zo heb je een mooi startpunt om aan de slag te gaan! 

Bovenstaand gaat op voor Maatwerk, Residentieel, Commercieel en Dessinontwerp.

*Bij een commerciële aanvraag kan dit proces ook plaatsvinden in teamverband.

Zoals het kan bij Eva

Kennismaking met Eva
De gekozen stijl en indeling vormen de basis voor een verder uitgewerkt interieurontwerp.

2D presentatie
Vanuit de gekozen sfeer en indeling wordt de vertaalslag gemaakt naar jouw specifieke situatie. In deze presentatie komt alles samen; kleur, materiaal, verlichting krijgt een eigen lichtplan, (aanvullend) meubilair en decoratie. In deze presentatie is aan alles gedacht. Bij elke productafbeelding staat een link naar het verkoopadres, zodat je alles snel kunt realiseren.*

Revisie
Wil je een alternatief voor een stoel, lamp of wandkleur? In de revisie ronde wordt de presentatie nog eenmaal aangepast zodat je helemaal tevreden bent met het interieurontwerp.

*Realisatie
Wl je de realisatie uit handen geven, of is er sprake van maatwerk? Dan kan Eva je verder helpen.

Bij commerciële aanvragen werkt Eva soms samen met een projectleider. Maatwerk kan worden uitgewerkt met een technische tekening.

Prijsindicatie: Vanaf €1850,- incl. btw voor een gemiddelde woon- & eetkamer + keuken,
afhankelijk van de grootte van de ruimte. Na het intakegesprek mail ik een passende offerte.

Schermafbeelding 2023-02-22 om 16.10.54.png
Scherm­afbeelding 2023-04-03 om 10.17.11.png

Zoals Eva het liefst doet

Kennismaking met Eva

De gekozen stijl en indeling vormen de basis voor een verder uitgewerkt interieurontwerp

3D presentatie

Vanuit de gekozen sfeer en indeling wordt de vertaalslag gemaakt naar jouw specifieke situatie. In deze presentatie komt alles samen in een 3D ontwerp. Alle afwerkingen komen hierin terug en worden ook apart in de presentatie getoond. Kleur, materiaal, verlichting krijgt een eigen lichtplan, (aanvullend) meubilair en decoratie. Tot in detail vind je alles terug zowel in de 3D views als in de presentatie. Van de materialen krijg je een sample en bij elke productafbeelding staat een link naar het verkoopadres, zodat je alles snel kunt realiseren. *

3D film

Van de 3D tekening wordt een film gemaakt, zodat je als het ware door het interieurontwerp loopt. 

Revisie

Wil je een alternatief voor een stoel, lamp of wandkleur? In de revisie ronde wordt de 3D tekening en de presentatie nog eenmaal aangepast zodat je helemaal tevreden bent met het interieurontwerp.

*Realisatie

Wil je de realisatie uit handen geven, of is er sprake van maatwerk? Dan kan Eva je verder helpen. Bij commerciële aanvragen werkt Eva soms samen met een projectleider. Maatwerk en grafische ontwerpen kunnen worden uitgewerkt met een technische tekening of dtp werk.

Prijsindicatie: Vanaf €2500,- incl. btw voor een gemiddelde woon- & eetkamer + keuken,

afhankelijk van de grootte van de ruimte. Na het intakegesprek mail ik een passende offerte.

­­­

bottom of page