top of page

kantoor - @Value - Leusden 

het
Verhaal

'Ik ken Eva inmiddels wel.
Eva heeft ons bedrijf geholpen bij de inrichting van een -nieuw pand. Wij waren erg blij met haar hulp, als ondernemer ben je met zoveel dingen bezig dat het fijn is als iemand aan een paar woorden genoeg heeft om een fantastisch plan te maken!
Dik tevreden, aanrader dus.'


Sander van Schaik, @Value


Het bedrijf @Value ging van een gemeubileerd kantoor naar het kantoorpand in Leusden waar ik samen met de verhuurder van het pand de positie van de wanden en de afwerkingen van de vloer had bepaald. 

Een goede proef op de som dus! Het team werd betrokken bij de conceptfase door samen te brainstormen waar het interieur aan moet voldoen. Een afbeelding op de website werd het uitgangspunt. Een foto met daarop de ietwat versleten bruin leren schoenen van een man met daarboven twee verschillende vrolijke sokken. Deze no- nonsens sfeer mocht worden geïntegreerd in het interieur.

Met voorbeelden van herenkamers en de wens voor een voetbaltafel om te ontspannen, was de vertaling snel gemaakt. 

De vlakken in de vloer met een andere afwerking zorgden in de entrée van de kantoorruimte voor een optisch kleed waar een zitje kon worden geplaatst. Een bruin leren Chesterfield bank werd de vertaling van de schoen naar het interieur en werd gecombineerd met twee fauteuils en een koffietafel. Met deze opstelling kan ontspannen overleg worden gepleegd maar kan ook het weekend worden ingeluid.

Een vitrinekast achter de bank mocht ik inrichten met bijpassende kringloopvondsten. De kast werd gevuld met boeken die werden omgedraaid voor een rustig effect. Je ziet zo alleen het papier van het boek. De items die ertussen staan krijgen zo de aandacht. Het herenkamer-gevoel komt in de kast tot uiting en als je voor de kast staat ontdek je steeds weer iets nieuws. Het paar leren en ietwat versleten schoenen vonden er hun plek om een voorbeeld te noemen.

De keuken is afgesloten met een wand waar de foto met schoenprint als behang terugkomt. Een hoge zit met 4 barkrukken maakt het helemaal af.

De vergaderruimte en de kantoorruimtes werden ingericht met stoere en comfortabele meubels en de voetbaltafel, die kwam er ook.

Opdrachtgever: @ Value

Laten we 
samenwerken

bottom of page