top of page

Porter House - Naarden

het
Verhaal

In 2016 werd ik gevraagd door Deb.Styles om een concept te bedenken voor Porter House. Een restaurant dat in een geheel van hout gemaakt pand aan de haven van het Naardermeer zou worden gerealiseerd. Er was haast bij geboden, want het werd vanwege de houtconstructie in korte tijd gebouwd. De sfeer van al het hout maakt het gebouw van zichzelf al heel sfeervol.

De vraag was om een stoer maar sfeervol interieur te ontwerpen in combinatie met natuurlijke materialen en kleuren voor een eerlijk vlees concept. De mogelijkheid om dit concept uit te rollen, moest worden meegenomen. En dat is ook gebeurd. Het concept werd ook in Huizen en later in Almere doorgevoerd.

De bar werd bij entrée geplaatst in een hexagon vorm. Zo wordt je vanaf het terras als het ware naar binnen gezogen. Het terras dat rondom het restaurant ligt werd afwisselend met lounge zitjes en tafels ingericht met mooi uitzicht over de haven.
 
De open keuken maakt dat het ook in het midden van het restaurant fijn is om te zitten. Je wordt hier deelgenoot van het concept. De grafische elementen aan de keukenwand leggen op speelse wijze de verbinding met de rest van het restaurant.
 
Achterin het restaurant is met dubbele stalen wanden een kas gecreëerd die als afscheiding dient om dit deel apart te kunnen huren voor een vergadering of een feestje. Een aanrader om eens langs te gaan!

Opdrachtgever: Deb.Styles

Laten we 
samenwerken

bottom of page