top of page
4dees.jpg

veel gestelde vragen

Hieronder een overzicht van vragen die klanten regelmatig stellen over interieurontwerp met het antwoord erbij. Zo kan ik je verder helpen bij al je interieur vragen. Mocht je vraag er niet bij staan, laat het weten via het contactformulier of stuur een mailtje.

Hoe lang duurt het van intake tot de presentatie?

Dat duurt gemiddeld 3-4 weken.
Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Na de intake volgt de offerte. Na akkoord kan ik gaan plannen. De tussentijdse presentatie met indelingsopties kan binnen een week klaar zijn. Dan volgt er gemiddeld een week waarin je een keuze kunt maken. Na het kiezen kan het plan als 2D- of als 3D worden uitgewerkt. Voor 2D kan dat na een week worden gepland. Voor 3D kan dan met 2-3 weken worden gepland. Dat is afhankelijk van de grootte van de ruimte. 

Kan ik het traject uitsmeren over een jaar tijd?

Dat kan. Het is bij nieuwbouw vaak zo dat je in het beginstadium elektrapunten en aansluitingen moet doorgeven. Daarvoor is het fijn om alvast een tussentijdse presentatie te doen. Zo is de indeling bepaald en kan ik de aansluittekening voor je maken. Vaak volgt dan de badkamer en de keuken en die kunnen we dan o.b.v. de gekozen sfeer verder uitwerken. Het traject kan dan worden aangepast aan het bouwproces. De 3D kan al vrij snel worden gemaakt, zodat je met een 3D film een fijn middel hebt waarmee je kunt toeleven naar het eindresultaat. De revisie kan dan worden uitgesteld, zodat deze samen met de presentatie kan worden gepresenteerd zo'n 12 weken voor oplevering. Dat is gezien de levertijd van meubilair een fijne planning. Zo weten we zeker dat alles leverbaar en nog in de collectie is.

Ik heb een aanvullende woonvraag, kan ik daarmee bij je terecht?

Dat kan zeker. Hiervoor kunnen we bijvoorbeeld werken met een bonuskaart. Per bonuspunt heb je recht op 1,5 uur. Je neemt de bonuskaart af tegen een gereduceerd tarief. 

Wat is de doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd is 3 weken. Na de intake volgt de offerte en als je daar akkoord op hebt gegeven, kan de planning worden gemaakt. Dit zal soms minder lang zijn, maar het streven is om dit niet langer dan 3 weken te laten zijn. Is er veel haast bij, laat dat dan al bij de aanvraag weten.

Een item uit de presentatie is niet meer leverbaar? Wat moet ik doen?

Laat het even weten, dan kom ik met een aantal alternatieven. Soms heeft zo'n item in het totaalplaatje ook invloed op andere onderdelen van het ontwerp. Ik denk graag mee om tot een goede oplossing te komen. 

Ik wil alleen een kleuradvies, kan dat?

Dat kan. Voor bijna elke woonvraag kun je bij me terecht. Dat kan helemaal naar jouw wens. Ik kan op  lokatie langskomen met samples. Wil je eerst verkennen welk kleurpalet er bij jou en de woning past, dan is dat ook een mogelijkheid. Speciaal voor kleinere woonvragen heb ik een interieur spreekuur. Kijk hier.

Het liefste zo vroeg mogelijk. Op die manier hebben we de tijd om een goed uitgedacht plan te maken. We kunnen het traject ook uitstrekken over de tijd. Lees daarvoor het antwoord op de tweede vraag van boven.

Wanneer kunnen we je het beste inhuren? We verbouwen pas over een jaar.

Wat klanten zeggen

e dees.jpg

'Niet iedereen kent Eva, maar wij gelukkig wel! Ze heeft ons ontzettend veel geholpen met keuzes, hierbij vonden (en vinden) we het super fijn dat ze nog steeds standby is om via de app korte vragen te beantwoorden als we er even niet uitkomen met bijvoorbeeld de precieze kleur. En voor de berekende persoon: Eva weet wat materialen kosten en helpt ook mee denken aan de financiële kant, dat verdient zich dubbel en dwars terug! We kunnen niet wachten tot alles straks helemaal uitgevoerd is! '

bottom of page