top of page

Balie met zitbanken - kantoor - Leusden

het
Verhaal

'Eva is een heel kundige ontwerper.
Ze heeft een plan gemaakt om ons kantoor (450 m2) her in te richten.
Dat is heel mooi geworden, strak, functioneel en zakelijk maar ook warm.'


Renco Bakker, BPM Consult

Het team van BPM Consult werd betrokken bij de conceptfase van het interieurontwerp en zo werd aan alles gedacht. Een ontvangstbalie met een wachtruimte die ook als overlegplek kan worden gebruikt, of als plek om rustig een artikel te kunnen lezen.

Ook aan de collectie eigen boeken werd gedacht. Hiervoor is bij de bank een boekenrek gemaakt waarbij de rug van elk boek goed onder de aandacht wordt gebracht.  

Links achter de balie is de keuken gesitueerd en zo is er een horeca opstelling ontstaan met een zitbank en bistro tafels zodat de collega's elkaar kunnen opzoeken tijdens de lunch of voor een klein overleg bij de koffie.

Er wordt strategie bepaald voor elke casus met 'brown paper'. Een lange rol papier moet je praktisch kwijt kunnen, dus ontwierp Eva een tunnel waar je doorheen kunt lopen om te worden meegenomen in de voorgestelde strategie. Aan de buitenkant van de tunnel hangt een papierrol voor de schetsfase. Zo kun je praktisch aan de slag en wordt elke casus een beleving. 

Het gehele pand is eigendom van BPM en wordt onderverhuurd. Hiervoor mocht ik meedenken bij het positioneren van de (glas)wanden en de materiaalkeuze van de vloer. Door middel van 3 vloertypes worden grote oppervlaktes onderbroken en ontstaan er kleden om verschillende functies te kunnen plaatsen.

Bij het  project @Value, maakte ik een voorstel voor een kantoor in hetzelfde pand. Hiervoor verzorgde ik ook de decoratie.

maatwerk: Kees Snijder

Laten we 
samenwerken

Dank voor je bericht!

bottom of page